Maksaminen ja maksutavat

Compuline Oy käyttää verkkokaupassaan Checkout Finland Oy:tä maksunvälitykseen.

Checkout Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Mikäli asiakkaan tiliotteella tai luottokorttilaskulla näkyy Checkout Finland Oy Compuline Oy:ltä tilatun tuotteen maksussa tarkoittaa se Checkout Finland Oy:n Compuline Oy:lle välittämää maksua.

kauppa.konkarit.net -vrkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

 
Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

  • 0 Users Found This Useful
Oliko vastauksesta apua?

Related Articles

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste Asiakasrekisterin tietosuojaseloste Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n...

Sopimusehdot

SOPIMUSEHDOT ALLA KUVATTUJA SOPIMUSEHTOJA SOVELLETAAN COMPULINE OY:N PALVELUIHIN, JOLLEI TOISIN...